Afprøv air badminton i haven – det er sjovt for hele familien

air badminton udendørs

Har du altid været vild med badminton? Badminton er en meget populær sportsgren i Danmark og er noget som alle kan være med til. Badminton er både noget for store som små og er derfor en rigtig sjov aktivitet at kunne dyrke derhjemme. Har du en stor have med meget plads, så gælder det bare om at få lavet en badmintonbane. På denne måde kan du spille lige når det passer dig uden at du skal tage hensyn til nogen andre. Badminton er et samlingspunkt for hele familien, da man kan spille mere end to personer på en gang.

Gør plads i haven

Det kan være svært at vide hvordan man lige får etableret det perfekte badmintonhjørne i haven. Det er vigtigt at du får lavet en god bane således, at der er plads til at kunne bevæge sig uden at komme i karambolage med omgivelserne. Du skal have et net ligesom til indendørs badminton, en ketcher også vigtigst af alt – en fjerbold der passer til udendørs brug. Dette koncept kaldes for air badminton, hvilket er blevet yderst populær i mange lande. Den specielle air shuttles gør det muligt at kunne spille i alt slags vejr. Opbygningen af bolden er velovervejet, da det gør den upåvirkelig af vejr og vind.

Mange fordele

En air shuttles er ikke særlig dyr, hvilket gør det muligt for alle at kunne investere i udstyret. Det kan spilles alle steder og fylder ikke særlig meget, hvilket gør, at du nemt kan tage det med dig alle vegne. Det anbefales at du køber mere end en bold, da det gør det muligt for dig at kunne fortsætte spillet hvis den ene skulle blive væk. Udstyr til air badminton er en rigtig god ide hvis du f.eks. ikke ved hvad du skal købe i gave til en af dine nærmeste.

Få mere gavn af haven

Air shuttlen kan fås i flere farver således, at der er noget at finde til enhver smag. Hvis du vil gå all in, kan du finde både ketcher, bolde og net i samme design, så det hele passer sammen. Bliv klar til at indvie haven, så du kan få noget mere gavn af at være derude. Det er dejligt at kunne tilbringe så mange timer i haven som muligt. Der er ingen undskyldninger for ikke at befinde sig udenfor. Med den rette påklædning kan du spille air badminton i haven lige så tosset du vil.