Rullegræs på flere måder

Fordelen ved rullegræs er hovedsageligt, at du kan bruge plænen hurtigt. Allerede samme dag må du gå på den nye plæne, og efter et par uger kan du bruge den til leg og boldspil.

En plæne som er velplejet, uden mos og ukrudt, har et stærkt rodnet og en tæt struktur, har meget nemmere ved at bekæmpe sygdomme som skimmesvamp, hekseringe og biller.

Rullegræs bruges mest til en helt almindelig plæne og til reparation af en eksisterende anlagt græsplæne, men du kan også bruge rullegræs på taget af dit sommerhus eller shelter. Rullegræs på taget af sommerhuset giver ikke bare hygge, men er også isolerende i sig selv.

Som noget vi ser mere og mere af, er stole bygges i jord og dækket med rullegræs, flotte figurer som før var lavet af buksbom, kan nemmere etableres og vedligeholdes ved at bruge rullegræs.

Hos Randers regnskov, har man anlagt stensætninger med rullegræs, så gederne har noget sjovt at boltre sig på, uden at ukrudt bliver et problem. Vil du bygge havemøbler med rullegræs, er det nemmest at bruge store ensformade flader. Du skal bruge fugtig havejord, som klappes sammen i den form, du ønsker. Laver du større figurer kan du bruge tørv som grundlag, og bare søre for græsset har midst 10 cm tykt lag muldjord. Har du runde forner og kanter, kan du fastholde rullegræsset med tynde pinde som stikkes ned igennem rullerne til underlaget, lidt som når man laver en steg i ovnen. Når rødderne har fået godt fast, kan du fjerne pindene igen.

Rullegræs leveres på paller og er skåret i en størrelse som er nem at håndtere.

Beregn prisen på rullegræs og bestil online her.