Hvad kan en regnvandskonsulent egentlig hjælpe dig med?

Bliv klogere på hvad en regnvandskonsulent er, og hvornår det er relevant at få et LAR-anlæg

Har du en have – eller er du interesseret i have – har du muligvis hørt ordet regnvandskonsulent før, men det er ikke sikkert, at du egentlig ved, hvad en regnvandskonsulent faktisk er. Det er der imidlertid ikke noget at sige til, da det langt fra er alle, der har haft lejlighed til eller behov for at konsultere med en regnvandskonsulent. Det kan dog godt være, at det netop for dig er relevant at snakke med en regnvandskonsulent – men det kan du alt sammen blive klogere på ved at læse med.

Hvad er en regnvandskonsulent?

En regnvandskonsulent er i al sin simpelhed en person, som du kan konsultere ang. regnvand. En regnvandskonsulent har viden om, hvordan man skal håndtere regnvand på sin grund og vedkommende kan rådgive dig om de muligheder du har, hvis du oplever problemer med for meget eller for lidt regnvand i din have.

Hvis du oplever problemer med nedsivningen af regnvand, kan det også være relevant at kontakte en regnvandskonsulent, som kan hjælpe dig med at finde en løsning der passer til netop din grund. Når det kommer til regnvand, er der ikke en simpel ”one size fits all”-løsning. Alle grunde er nemlig forskellige, og der er et væld af ting, der kan påvirke grundens jordbundsforhold. Derfor er det nødvendigt at lave en løsning, der tager højde for alle forholdene.

Der er god grund til at håndtere regnvand på en ansvarlig måde, da det på sigt kan give både økonomiske og personlige konsekvenser, hvis man vælger en løsning, der ikke er tilpasset grundens egne jordbundsforhold. Når du bruger en regnvandskonsulent, kan de rådgive dig om den bedste løsning og hjælpe dig med alle aspekter af at få etableret et LAR-anlæg.

Hvor finder man en regnvandskonsulent?

Man kan finde regnvandskonsulenter flere forskellige steder, men mange anlægsgartnervirksomheder har ofte én eller flere regnvandskonsulenter ansat. Hos Furrebæks Anlæg har de dygtige og uddannede regnvandskonsulenter, som med garanti kan hjælpe dig med at få etableret en lokal afledning af regnvand.