Skab rammerne for en god sommeraften

Sommeren rammer Danmark ofte med en masse forventninger til alle de hyggelige stunder, der skal følge med – især på den dejlig lune sommeraften. Her er der derfor en række idéer til, hvorledes du kan udnytte det gode vejr og de hyggelige aftener og bruge det til rammerne for en masse hygge med dem du holder af.

Hygge på terrassen

Det er næsten selvsagt, at den bedste udnyttelse af det gode vejr foregår uden for på terrassen, i haven eller gårdhaven, alt efter hvad du har tilgængeligt. Derfor kan det være hyggeligt at sætte nogle lys op af den ene eller den anden art, til når tusmørket falder på. Det kunne for eksempel være en lyskæde oppe over bordet eller en masse levende lys på bordet. Derudover kan det også være praktisk at have en terassevarmer, hvis det alligevel bliver lidt køligt hen på aftenen.

Du kan også overveje, hvilket bord I skal spise ved og hvilken stemning det skal skabe. Et bordbænke sæt kan skabe en hyggelig stemning på picnic-måden, hvis det er det du vil fremhæve. Ellers kan det også være en idé med et rundt spisebord, da alle så kan se hinanden rundt om bordet, og det kan medvirke til den sociale, hyggelige stemning. På den måde kan alle også nemmere være en del af en stor samtale i stedet for at bordet inddeler sig, som det nogle gange kan ske for et firkantet bord.

Grill og kolde drikkevarer

Temaet grill og kolde drikkevarer kan løses på mange forskellige måder, alt efter stemningen og ambitionerne for jeres hyggelige aftenstund. Det kan både eleveres til noget gourmetlignende mad med kolde drinks, samtidig med at det ligeledes kan bestå af en simpel, men god grillpølse og en kold øl eller sodavand. Begge dele kan være helt magisk på en lun sommeraften med alle de mennesker du holder af.