Trænger hækken snart til en studsning?

Hækklipning kan foregå på mange måder. Den måde de fleste gør det på er, med en tung hækkeklipper i hånden og så ellers op på stien og balancere. Vil du gerne undgå at skulle op på stien hver gang du skal klippe hæk og samtidig stå der og jonglere med en tung hækkeklipper? Læs med her og find ud af hvordan du kan undgå det.

Gå aldrig ned på udstyr

Har du en lang og høj hæk? Så er en stanghækkeklipper lige det du har brug for. En stanghækkeklipper er enhver haveejers drømme værktøj. Den skåner dig for ømme led og muskler, ved at den er lavet ergonomisk korrekt. I øvrigt undgår du også besværet med at skulle op og ned ad stigen. Med en stanghækkeklipper får du også et pænere resultat i sidste ende, da du kun skal koncentrere dig om at lave en lige linje hele vejen hen over hækken, uden at skulle tænke på at holde balancen på en stige samtidigt. Er du så mest til motorer der er batteridrevne eller benzindrevne? Inden du køber en stanghækkeklipper, skal du gøre op med dig selv, om den skal være batteridrevet eller benzindrevet. Men om det er en ene eller den anden, bliver hækkeklipning let som en leg.

Samme værktøj, flere funktioner

En stanghækkeklipper har andre funktioner, end kun at kunne klippe hæk. Den kan nemlig også bruges rundt i resten af haven, hvis du har nogle træer og buske, der også trænger til at blive studset. Der kan den nemt studse toppen, hvor du stadig kan bibeholde de gode arbejdspositioner. Hvis du mangler mere komfort, kan der også fås bæreseler til din stanghækkeklipper. Så kan du holde længere tid til havearbejdet og skåne kroppen for at bære på for meget vægt, i for lang tid ad gangen. Stanghækkeklipperen er et værktøj der vil blive til stor glæde og gavn.