GoBabyGo er det bedste du kan give det eventyrlystne barn

Mange børn kan være meget ivrige for at komme til at kravle og gå, og det . Børn vil gerne ud at løbe og lege, men det kan være lidt svært, når den lille stadig er usikker på benene. Når børnene bliver ivrige for at komme igang betyder ofte både mange fald og blå mærker, derfor kan det være godt at hjælpe barnet lidt på vej. Brandet GoBabyGo har designet et stort udvalg af strømper, som vil gøre det nemmere for dit barn at komme i gang med det sjove. Køb dine GoBabyGo strømper på www.littlehappy.dk/gobabygo.

 

GoBabyGo er et dansk brand, som blev skabt med målet om at designe tøj, som ville stimulere barnets motorik og balance. Deres produkter er derfor også perfekte til børn der er motorisk udfordret. Deres strømper er designet med skridsikre gummidutter både under og over foden som vil skabe stabilitet og balance, så dit barn ikke falder lige så nemt. Sokkerne har også en simpel ribkant, som holder strømpen på foden.

 

Alle fordelene ved GoBabyGo

GoBabyGos strømper er fantastiske til børn der er i gang med at lære at gå, men de kan også sagtens bruges til børn der bare har brug for lidt bevægelsesfrihed. Strømperne er nemlig også fantastiske til at give dit barn mulighed for at lege og tumle på en sikker måde. Med gummidutter vil det være meget nemmere for den lille at udvikle motorikken, hvilket vil have en god effekt på barnets selvværd. Med GoBabyGo kan du være sikker på at give dit barn en god start.

 

  • Mange muligheder med GoBabyGo

GoBabyGo tilbyder ikke kun strømper, men også strømpebukser, kravle beskyttere og fingervanter. Strømpebukserne har både gummidutter på fødderne og knæene, som sørger for at de er ekstra slidstærke. Kravlebeskytterne og fingervanterne har selvfølgelig også gummidutter som gør det muligt at kravle på glatte overflader. Alle deres produkter er designet så der er god bevægelighed.

 

  • Kvalitets tekstiler

GoBabyGo sørger selvfølgelig også for at deres tekstiler er behagelige for barnet, derfor er alle deres strømper produceret i kvalitets materialer. Alle strømperne er derfor bløde og behagelige at have på, og vil holde den lilles fødder varme. GoBabyGo tilbyder også et udvalg af strømper i bambus som er varmeregulerende, og derfor kan bruges både vinter og sommer.

 

  • Bæredygtighed

GoBabyGo går op i ikke at påvirke miljøet negativt, derfor er alle deres tekstiler naturlige, som for eksempel bomuld og bambus. Alle de farvestoffer som de bruger er også fri for miljøskadelige stoffer, du kan derfor købe deres produkter med en god samvittighed.

 

  • Holdbarhed

Strømperne er i højeste kvalitet, derfor kan de sagtens holde til at blive brugt længe til al slags leg og bevægelse. Brandet har vundet “bedst i test” på grund af deres produkters høje kvalitet, og så er de alle OEKO-tex certificerede, så du kan trygt lade dit barn nyde strømperne.

 

Udvikling gennem sjov leg og bevægelse

Når barnet føler sig klar til at bevæge sig ud og opleve verdenen, er det en god ide at gøre det i trygge omgivelser og skabe gode oplevelser, det sørger GoBabyGo for. Med de flotte og praktiske strømper kan du være helt sikker på at dit barn får en god start, som vil sørge for at barnet finder glæde ved at bevæge sig. Når dit barn bevæger sig udvikles motorikken og den kropslige fornemmelse, hvilket fører til øget selvværd, sociale relationer, selvtillid og et bedre helbred. GoBabyGo vil derfor være med til at give dit barn en god start på livet, og sørge for at barnet kan nyde hverdagen.