3 nyttige råd til at få den have, du drømmer om

Du opnår kun en pæn og indbydende have ved at holde den ved lige. Når først haven har vokset sig vild, kan det være et uoverskueligt projekt at gå i gang med at ordne haven – men det er ikke umuligt. Her får du et par gode råd, der kan hjælpe dig med at komme i mål med den have, du går og drømmer om.

Gør haven klar til en ny sæson

Det allerførste du bør gøre, når der står havearbejde på to-do-listen, det er alle de kedelige opgaver, såsom:

  • At luge ukrudt.

  • At klippe og reparere græsplænen, hvis der er ujævnheder.

  • At gøre køkkenhaven klar.

  • At rydde ud i bedene.

  • At klippe og beskære buske, hække og træer.

Til sidst vil du formegentlig stå tilbage med en stor mængde haveaffald. Har du ikke en bil til rådighed, så er biludlejning et glimrende alternativ. Book nu på 2 minutter, så du kan komme af med dit haveaffald.

Tag en tur i dit nærmeste havecenter

Er krukkerne tomme og bedene kedelige? Så kan en tur i dit nærmeste havecenter være løsningen på lige netop det problem. For her bugner det med blomster, planter og diverse ting og sager, som kan bringe din have til livs igen. Er du i tvivl om, hvilke planter og blomster der vil tage sig godt ud i din have, kan du helt sikkert også få hjælp til det i havecenteret.

Indret haven så den ser indbydende ud

Sidst, men ikke mindst, skal prikken over i’et sættes ved at indrette haven. For at få den have du drømmer om, bør du indrette haven således, at den fremstår hyggelig og indbydende – både for dig og dine fremtidige gæster. Du kan indrette haven med hyggelige lys, komfortable havemøbler, skulpturer og andet nips, der bringer haven sammen til en helhed.