Derfor skal I vælge en nedgravet trampolin

Vil du gerne give noget til børnene, der er sjovt, sikkert og sundt for dem? Så skal I da have en trampolin! Sikkerhedens oppes ved, at trampolinen bliver gravet ned i haven, så der er mindre risiko for uheld. Faktisk er der en del fordele ved en nedgravet trampolin.

Sundt sjov til børnene

Hvorfor skal man overhovedet have en trampolin? Det er fordi, dine børn vil elske den. Mange børn tilbringer meget af deres tid indendørs i dag, hvor bevægelse ikke altid er en garanteret del af hverdagen. Med en trampolin i haven vil børnene være udenfor, de vil bevæge sig, og de vil have det super sjovt imens. Aktivitet og frisk luft er med til at forhøje ens livskvalitet, så trampolinens effekt skal ikke undervurderes.

God sikkerhed

Men hvorfor skal I så vælge en nedgravet trampolin? Det skal I, fordi det blandt andet er mere sikkert, end en trampolin, der bare står på græsplænen. Med en nedgravet trampolin er der ikke risiko for fald fra større højder, da der ikke vil være længere til jorden, end man kan hoppe. Derudover er der heller ingen børn eller kæledyr, der kan finde på at løbe ind under trampolinen, mens andre er på den, fordi muligheden for at være under trampolinen slet ikke vil være der.

Ser bedre ud

Desuden ser en nedgravet trampolin bedre ud i haven, end hvis den stod oven på plænen. Det er blandt andet fordi, trampolinens stel bliver skjult, hvilket aldrig skader. Det er ikke alle haver, hvor den ramme af metal passer ind. Desuden kommer andre trampoliner ofte med et net i et forsøg på at gøre dem mere sikre, som heller ikke ligefrem pynter i en fin have. En nedgravet trampolin er en mere diskret trampolin; du kan se den som et kompromis imellem børnenes sjov og havens design.

En sikker trampolin

Der er mange gode grunde til at vælge en nedgravet trampolin, men i sidste ende er det selvfølgelig sikkerheden, der er vigtigt. Det vil det altid være, når man køber noget til ens børn. Men en nedgravet trampolins effekt på havens udseende er selvfølgelig heller ikke en dårlig ting. Når du vælger en nedgravet trampolin, vælger du også sikkerhed og stil.