Guiden til dig, som vil bruge mere tid i haven

Når man er udenfor og får frisk luft, giver det på en eller anden måde en slags ro i kroppen. I haven kan man rigtigt slappe af, og bare få brugt noget tid udendørs. Hvis du elsker at bruge din fritid i haven, er der en masse ting, du kan lave – hvis du har en terrasse, kan du eventuelt få fat i en hængende terrassevarmer, så du om aftenen kan sidde på terrassen uden at fryse. Derudover kan du også overveje forskellige nye projekter, som du kan gå i gang med i din have.

Lav en køkkenhave

Hvis du gerne vil i gang med et rimeligt stort projekt i haven, er en køkkenhave lige det, du skal lave. Her kan du plante en masse forskellige ting, som senere kan høstes og bruges til lækker madlavning inde i køkkenet.

Det er også helt specielt selv at kunne hente de ingredienser man mangler omme i sin køkkenhave. Det kan være en god ide først at beslutte sig for, hvad man kunne tænke sig at så i køkkenhaven. Måske det kunne være noget med kartofler, gulerødder eller radisser?

Plant nye bede

Der er ikke noget flottere end en masse fine bede i haven. Det kunne derfor være et projekt for dig at plante en masse nye blomster rundt omkring i bede, og derefter passe på dem og vande dem hver dag. Det vil også være en fin pause fra hverdagen, når du skal ud og vande bedene.

Du kan plante alle de forskellige blomster, du har lyst til – måske det kunne være noget med en sommerfuglebusk, som kan tiltrække en masse smukke sommerfugle? På den måde kan du gå ud og se på de fine sommerfugle, som den tiltrække – dette vil helt sikkert også være en hyggelig aktivitet i sig selv.