Sådan laver du din have mere børnevenlig

Når man har børn, så er det virkelig dejligt med en børnevenlig have. Børn elsker generelt at være udenfor og lege men det kan godt være svært at spille fodbold, hvis der er blomsterbede over det hele. Så hvis du gerne vil have, at din have indgyder til en masse aktiviteter for dine børn, så skal du læse med her. Her får du nemlig 3 gode råd til, hvordan du laver din have mere børnevenlig.

Anlæg en pool

Alle børn elsker at bade – okay næsten alle børn. Så har du et barn der elsker vand, så kan du overveje om du skal anlægge en pool i din have. det kan måske virke som et stort arbejde at anlægge en hel pool i haven. Der findes selvfølgelig også nemmere løsninger til at få en pool i haven. Du kan nemlig også vælge at købe dig en fritstående pool. Så slipper du får alt gravearbejdet med en nedgravet pool. Du kan med stor fordel vælge en fritstående pool med stålramme, så kan i nemlig bade hver eneste dag hele sommeren i jeres helt egen pool i haven. Når det så bliver for koldt til at bade, så kan i fjerne poolen og dermed have alt pladsen i haven til at spille fodbold eller hvad i nu synes er sjovt.

Brug plads i haven på legeredskaber

Mange børn holder også af, at have legeredskaber i deres have. Det kan både være gynger, rutsjebaner eller en stor trampolin som de kan hoppe på. Det skaber masser af muligheder for at få rørt kroppen at have sådanne ting stående i haven. Du kan selv vælge hvilke legeredskaber du tror dine børn vil blive gladest for, det kommer nemlig både an på præferencer og børnenes alder.

Lav små ”rum” i haven

Hvis du har en stor have, så holder mange børn også af, hvis du indretter den i små ”rum”. Sådan at du laver et område til hygge, et område til vild leg og et område til stille leg. De nævnte ting er kun eksempler, du skal selvfølgelig lave lige præcis de rum som dine børn vil synes er de bedste.