Tre gode hække til din have

Det kan virke enormt uoverskueligt at skulle lave om i sin have og finde på nye løsninger og føre sine visioner ud i livet. For hvor starter man? Hvilken planter er essentielle at have i haven? Hvilken hæk er bedst?

Der findes mange spørgsmål, som alle kan være svære at finde svar på. Derfor får du her tre eksempler på gode hække, der med garanti vil passe perfekt ind i din have.

Bøgen – den populære løsning

Bøgehække er en af de mest populære hække i Danmark, og med god grund! Den er nemlig hurtigt voksende og står med smukt, brungult efterårsløv, der bliver siddende gennem hele vinteren – det er altså en hæk, du kan nyde hele året rundt.

Dette er især en fordel for dig, der ønsker at skabe lidt ekstra privathed omkring din grund ved hjælp af en hæk.

Bøgehækken vokser med cirka 30 til 50 centimeter om året, og kan blive alt fra 50 til 250 centimeter, alt efter om den får de korrekte leveforhold. Bøgehækken er som sagt meget populær, og kan passe ind i de fleste haver.

Naur – den flotte og kreative løsning

En anden populær hæk er Naur hækken. I modsætning til bøgehækken får Naur hækken smukke, gulgrønne blomster om sommeren og gulgrønt løv om vinteren.

Du skal vælge denne hæk, hvis du ønsker en smuk hæk, der kan blomstre flot om sommeren og skabe lidt spil i haven. Ønsker du at bruge hækken som ekstra privatliv kan dette blive besværligt, da den står relativt bart om vinteren.

Naur hækken har en årlig vækst på omkring 30 til 50 centimeter og kan ligesom bøgehækken blive alt fra 50 til 250 centimeter alt efter de korrekte levevilkår.

Prima færdighæk – den nemme løsning

Er du typen, der blot ønsker en nem og funktionel løsning, der både ser godt ud og er holdbar, så skal du vælge Prima færdighækken. Ved køb af Prima færdighækken kan du få en ny, flot hæk på bare en eftermiddag. Se mere om Prima FærdigHæk her.

Prima færdighækken er nemlig plantet på forhånd, og bliver leveret til dig, som en færdig, lukket hæk, der let kan plantes i jorden i din have. Prima færdighækken fås både som den klassiske bøg, den flotte spiraea og den fine Laurbærkirsebær busk, der står smukt om sommeren og dufter. Der er et hav af muligheder med Prima færdighækken.